Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen?

Heb je een sloopauto en wil je deze sloopauto verkopen? Doorgaans kun je deze vrij snel kwijtraken. Zet je auto op Marktplaats en kijk of je reacties krijgt. Lukt het niet om je auto via Marktplaats te verkopen? Dan zul je naar andere opties moeten kijken. Een autodemontage bedrijf is vaak de laatste, maar wel de beste optie. Hier kun je altijd me je auto terecht, hoe slecht deze er ook aan toe is. In het laatste geval zul je niet veel geld verdienen aan je auto, maar je bent je auto in ieder geval kwijt.

Pak je telefoon en benader een aantal sloperijen. Je zult snel genoeg merken of ze geïnteresseerd zijn in je auto. Laat je overigens zeker niet afschepen met een fooi. Er zijn genoeg bedrijven die je auto willen overnemen, maar stellen dat ze hier geen geld voor willen geven en van jou geld willen ontvangen. Staak dan je conversatie met zo’n bedrijf, want er zijn genoeg bedrijven die hier geen geld voor vragen en zelfs geld er op toe geven om jouw sloopauto over te nemen.

In plaats van de telefoneren kun je ook online sloperijen benaderen. Je kunt ze een mail sturen en hierin aangeven om welke auto het gaat, het bouwjaar en eventueel een aantal foto’s. Van de meeste bedrijven zul je snel een reactie krijgen, zodat je weet hoeveel je sloopauto ongeveer waard is. Daarna kun je een besluit nemen en kijken met welk bedrijf je in zee gaat.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.