Het verschil tussen een sloop en een schade auto

Het merendeel van de mensen kent het verschil tussen een schade en een sloop auto niet goed. Het is bij beide auto’s het geval dat deze in principe niet meer goed te besturen en daarom gevaarlijk om de weg mee op te gaan. Wat het verschil tussen deze twee soorten auto’s is is het bedrag dat je nog kunt ontvangen voor deze auto. Bij een schade auto is dat aanzienlijk meer dan bij een sloop auto.  Een schade auto is in veel gevallen maar aan 1 kant van voertuig zo erg beschadigd dat de auto niet meer goed te repareren is.  Wanneer enkel de achterkant van het voertuig ernstig beschadigd is kan je de motor van het voertuig natuurlijk nog wel gebruiken.

Wat je nog meer met je beschadigde auto kunt doen
Misschien is de auto waarin je nu rijdt wel heel erg speciaal voor je en kan je van deze auto niet zo gemakkelijk afstand doen. Als je die auto echt wilt houden omdat je die auto speciaal vindt dan moet je voor de keuze om te repareren gaan. Er zijn zeer veel garages waar je terecht kunt voor de reparatie van jouw voertuig. Een gespecialiseerde automonteur zal jouw auto dan onder handen nemen om er voor te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

De laatste plaats voor jouw auto
Als de auto geen emotionele waarde voor je heeft en het herstel daarvan te veel zal gaan kosten dan heb je altijd nog de laatste keuze voor de auto. Dat is de auto meegeven aan de medewerkers van een autosloperij. Die zorgen er met al hun ervaringen en kennis voor dat de auto netjes verwerkt wordt tot een klein stukje schroot.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.