Het lesaanbod verbeteren met de juiste leerboeken

Nu het schooljaar er weer op zit, betekent het voor scholen en docenten dat de tijd is aangebroken om het lesaanbod voor komend jaar samen te gaan stellen. De juiste leerboeken kunnen daarbij zorgen voor een uitgebalanceerde opleiding.

Voor veel leerlingen is het slagen van de opleiding voor een groot deel afhankelijk van het lesmateriaal: wanneer dit goed is afgestemd op de onderdelen die binnen de opleiding succesvol moeten worden afgerond, dan is de kans van slagen een stuk groter.

Ook na het afsluiten van de studie zal die leerling natuurlijk veel bagage moeten hebben om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Door de juiste leerboeken in te zetten met onderwerpen die ook in de praktijk kunnen worden ingezet zal de opleiding meer waarde hebben voor studenten.

Vakgebieden

De vakgebieden die door ons onder de loep worden genomen, lopen uiteen van ICT tot aan de financiële beroepen. Binnen deze categorieën zijn er lesboeken in het assortiment opgenomen die voor verschillende niveau’s kunnen worden ingezet om het lesaanbod te verbreden.

Docentenexemplaar

De lesboeken van Brinkman Uitgeverij zijn direct via de webshop te bestellen. In de meeste gevallen is er een (gratis) docentenexemplaar te bestellen, om het lesmateriaal te bestuderen en ook tijdens het lesgeven te gebruiken.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.