Het Heelhuus voor uw fysiotherapie in Zutphen

Fysiotherapie kan van groot belang zijn voor de genezing van allerlei pijnlijke kwaaltjes. Veel mensen die met een pijnlijke arm, schouder of ander lichaamsdeel bij de huisarts komen zouden graag een pil willen zodat het overgaat. Maar een pil, dat is niet altijd een oplossing. Bij Fysiotherapie worden mensen geholpen met klachten die niet zomaar overgaan maar waarbij wel het genezingsproces van het lichaam zelf wordt ingezet om klachten te verhelpen. Een van de nieuwste praktijk in de omgeving van Zutphen is het Heelhuus.

Over praktijk het Heelhuus

Deze praktijk zit gevestigd in Warnsveld, dit ligt naast Zutphen. Voorheen zaten ze gevestigd op de Mars in Zutphen maar hier zijn ze inmiddels vandaan verhuisd naar Warnsveld. Samen met nog diverse andere gezondheidspecialisten zoals accupuntuur zitten ze gevestigd in Warnsveld. Hier worden patiënten met zorg behandeld. Ook kan het soms mogelijk zijn om in samenwerking met de andere praktijken een behandelplan op te stellen omdat een klacht vaak diverse oorzaken heeft.

Meer weten over het Heelhuus?

Klik door naar de website en maak een afspraak om kennis te maken met een van de therapeuten. Wie weet wordt u straks ook met veel plezier en toewijding geholpen. Voor de website klikt u hier.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.