Het grootste online netwerk van mediators

Steeds meer mensen maken gebruik van mediation bij het oplossen van een zakelijk geschil, een conflict of als men in echtscheiding ligt. Een ervaren mediator is belangrijk bij een conflictbemiddeling. De website www.mediator-zoeken.nl geeft de consument direct toegang tot meer dan 1500 mediators in heel Nederland. Zo vind u direct een mediator bij u in de regio.

Wat is mediation precies?

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Samen met de mediator gaan de betrokken partijen om tafel om tot afspraken te komen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Deze vorm van bemiddeling is vele malen goedkoper dan een juridische procedure, zoals het inschakelen van een advocaat of rechter. Dit is ook de reden dat steeds meer mensen gebruik maken van mediation.

Wat doet de mediator

De mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen tussen partijen. Hij of zij is een onafhankelijke partij die beide kanten van het verhaal analyseert. Na iedere mediation bijeenkomst formuleert de mediator het gesprek en zet dit op papier. Na ongeveer 3 bijeenkomsten zal de mediator oplossingen aandragen die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Het is belangrijk dat beide partijen vertrouwen hebben in de mediator. Daarom is het eerste adviesgesprek vaak gratis.

In contact komen met een ervaren mediator

Mediator-zoeken.nl is opgezet voor zowel de consument als de mediators in Nederland. Via ons netwerk kunt u terecht voor conflictbemiddeling, zakelijke geschillen, echtscheidingen, relatieproblemen en familie mediation. Wij brengen de vraag van de consument en het aanbod van de mediators bij elkaar. De consument staat centraal op onze website, de aanvraag tot prijsopgave en het eerste adviesgesprek zijn kosteloos.

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.