Gsm reparatie Antwerpen

Gsm reparatie Antwerpen

Uw Gsm reparatie bij ons in Antwerpen. De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen heeft zich gespecialiseerd in het herstellen van gsm’s. Wij hebben bijna voor alle type gsm’s een reparatie. Heeft u een hardware probleem met uw Gsm? Kom dan vrijblijvend langs bij ons reparatiecentrum in Antwerpen. Wij repareren gsm’s meestal binnen 1 uur. Klaar terwijl u wacht en meekijkt. Bel on voor vrijblijvende informatie: 0032497639717

De goedkoopste Gsm reparatie van Antwerpen

De Telefoon Reparatie Winkel bied al zijn klanten de meest kwalitatief goedkoopste Gsm reparatie met de originele onderdelen. Dit kunnen wij doen, omdat wij inkopen met nog 3 grote reparatiecentrums uit Nederland. Wij kopen dus groot in en dat doen wij direct bij de hoofdleverancier. Ook hebben wij geen duur winkelpand en doen wij weinig aan reclame. De Telefoon Reparatie Winkel doet er alles aan om de service zo hoog mogelijk en de Gsm reparaties zo goedkoop mogelijk te houden.

De Telefoon reparatie Winkel inschakelen voor uw Gsm reparatie in Antwerpen

Komt u met uw Gsm reparatie vrijblijvend langs bij ons reparatiecentrum in Antwerpen – Borgerhout. Wij staan 5 dagen per week klaar om u te ontvangen. Wilt u graag snel meer informatie? Belt u dan of bericht ons. Wij zijn 7 dagen per week 12 uur per dag (09:00-21:00) bereikbaar. Bent u in het bezit van een iPhone of Samsung dan kunt u vaak wachten en meekijken tijdens de reparatie. Deze duren niet vaak langer als 30 min.

Contact:
De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.be

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.