Groene grasmatten kopen

U wilt voor graszoden gaan en een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden. Dan bent u op http://www.graszodenvanbael.be aan het juiste adres. Ik heb mijn graszoden ook bij deze leverancier gehaald en als ik nu naar mijn tuin kijk dan heb ik alleen maar goede commentaar te geven.

Ik heb het eerst ook geprobeerd met zaad inzaaien. Dat is niet zo goed gelukt. Alles piekfijn gedaan, maar na enkele dagen kreeg de grond een hevig onweer te verwerken. En dat was er aan te zien eens het gras begon te groeien. Heel onregelmatig en het vele water zorgde bovendien voor niveauverschillen en kale plekken.

Daarom heb ik nu gekozen voor grasmatten. Een beetje research gedaan en uiteindelijk in zee gegaan met graszoden Van Bael. Correcte en vriendelijke service.

Ik heb niet lang geaarzeld om mijn bestelling te plaatsen. De nuttige tips kwamen er gratis bijgeleverd. Met een groen gazon als resultaat.

Mooi om zien, van de ene dag op de andere een schitterende tuin. Na een tijdje intensief beregenen waren de zoden vastgegroeid en konden de kinderen er op spelen. Het hele gezin dus tevreden. Kwalitatieve graszoden tegen een concurrentiële prijs. Volledig onkruidvrij.

Twijfel niet langer en doe je aankoop ook bij graszoden Van Bael. Dat betekent jaren genieten van een groen gazon.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.