Gratis financiële tips over geld verdienen én besparen

Geld maakt niet gelukkig, maar speelt wel een grote rol in ons leven. Heb je genoeg financiële middelen dan is er toch veel meer mogelijk dan wanneer je die niet hebt. Zeker nu de laatste decennia de lonen minder hard meestijgen dan de kosten die een mens maakt, wordt de koopkracht steeds meer beperkt. Vroeger werkte alleen de man, daarna was het voor de economische groei prettig als de vrouw ook werkte, en nu kunnen veel huishoudens de dubbelen inkomens eigenlijk niet meer missen. Niet gek dat geld een steeds grotere aanjager blijkt van stress, en de daaraan gerelateerde gezondheidsklachten. Dit terwijl er veel mogelijkheden zijn om je inkomen te vergroten en kosten te beperken. Helaas zijn er simpelweg te weinig mensen die over de juiste informatie hierover beschikken. Daarom is Tips-Media gestart met een tweetal initiatieven:

1) Tips-GeldVerdienen.nl

Deze site bevat tips om online via internet geld bij te verdienen. Dit kan variëren tot het verdienen van een zakcentje voor bijvoorbeeld scholieren en studenten, tot een eerste aanzet voor een internet-ondernemer. Methoden omvatten het invullen van betaalde enquêtes tot het starten van een eigen webshop.

2) Tips-GeldBesparen.nl

Een site die allerlei gratis tips geeft over geld besparen. Doelstelling is altijd om te besparen zonder dat men daarvoor iets hoeft te laten. Dit gaat namelijk vaak ten kosten van dingen die het leven juist leuker maken, en dat is niet de bedoeling. Veel kosten kunnen worden gedrukt met manieren die je op deze site terug vindt.

Dit bericht is geplaatst in Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.