Graszode

Bent u op zoek naar graszoden? Kijkt u dan eens online. Op het internet zijn diverse telers te vinden die online graszoden aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast heeft het online bestellen van graszoden nog veel meer voordelen. Zo wordt het gemakkelijk bij u thuis afgeleverd en hoeft u zelf de deur niet meer uit. Daarbij heeft u gelijk een mooi gazon in uw tuin. Houdt er wel rekening mee dat u tijdig de graszoden moet maaien voor het behoudt van een mooi gazon. In Australië is er onlangs zelfs iemand verdwaald in zijn tuin en stond ineens in het hoge gras.

Verschillende graszoden

Wanneer men over graszoden spreekt, kan er ook wel onderscheid worden gemaakt tussen twee verschillende soorten. Gaat u graszoden kopen? Verdiep u dan eerst in deze verschillende soorten zodat u zeker weet dat u de juiste soort koopt. Mocht u niet precies het verschil weten dan kunt u natuurlijk altijd bij de desbetreffende teler terecht. Zij kunnen, op basis van uw wensen, vertellen welke graszoden het meest geschikt zijn voor u.

Het verschil tussen de verschillende soorten zit hem namelijk in de functie van het gras. Als u het gras intensief gaat gebruiken dan wordt er vaak aangeraden om speelgazon te plaatsen. Speelgazon is enorm sterk en stevig waardoor het intensief gebruikt kan worden zonder dat er schade aan het gazon komt. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw gazon na verloop van tijd stuk gaat omdat u de verkeerde soort heeft gekocht.

Graszoden advies

Siergazon is iets minder stevig. Daardoor wordt deze soort graszoden ook wel gebruikt slechts voor de sier. Wanneer u het gras dus niet intensief gaat gebruiken, dan kunt u deze soort aankopen. Twijfelt u nog over welke soort geschikt is voor uw tuin? De teler kan u advies geven en u helpen bij de juiste keuze van graszoden voor in uw tuin. Neem contact op met een graszoden teler > http://www.graszodenkopen.nl

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.