Goedlenen maakt Financial lease mogelijk

Bent u een tijdje geleden een eigen onderneming gestart en reist u op dit moment nog steeds per trein of bus? Dat kan allemaal een stuk gemakkelijker! Waarschijnlijk denkt u bij de aanschaf van een auto direct aan het geld. U heeft namelijk al meerdere investeringen moeten doen, waardoor uw spaarrekening snel is leeg gelopen. Gelukkig hebben wij een goed alternatief voor u. Goedlenen kan u namelijk helpen met een Financial lease lening. Op deze manier betaalt u maandelijks een bepaald bedrag en houdt u dus altijd een buffertje op uw spaarrekening voor als er iets kapotgaat. Als u eenmaal een auto hebt zult u merken dat het vervoer een stuk makkelijker wordt en dat u snel bij uw (potentiële) klanten kunt zijn.

Een voordelige rente

Heeft u vaker gehoord van bedrijven waar u geld kunt lenen, maar was dit tegen een ontzettend hoge rente? Daar hoeft u bij Goedlenen gelukkig niet bang voor te zijn. Bij hen kunt u namelijk al een Financial lease lening afsluiten met een rentepercentage vanaf 5,9 %.

Heeft u advies nodig? Neem contact op met een van de medewerkers

Weet u niet goed wat u precies kunt lenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Deze servicegerichte medewerkers helpen u namelijk graag verder. Om naar de website te gaan klikt u op de volgende link: Lening zelfstandig ondernemer.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.