Gezond eten met de slowjuicer

Een gezonde levensstijl is belangrijk. Gezond eten en drinken hoort daar natuurlijk ook bij. Maar hoe kun je nou op een leuke en lekkere manier gezond eten en drinken? De slowjuicer is de oplossing. Met de slowjuicer maak je de lekkerste gezonde sappen.

De slowjuicer

De slowjuicer, ook wel bekend als de langzaam pers, perst het product maximaal, inclusief de pitjes die vaak hoge voedingswaarden bezitten. Vervolgens scheid de slowjuicer het sap en de pulp door de verschillende uitlaatpijpjes. Een groot voordeel van dit alles is dat je minder groenten en fruit hoeft te gebruiken om de gewenste volume van het sap te maken. U bespaart ook geld met de slowjuicer, doordat de lage snelheid zorgt voor meer sap. Kortom is de slowjuicer een perfecte uitvinding voor een gezonde levensstijl.

Bestellen

Kwaliteit is belangrijk en bij deze slowjuicer staat kwaliteit voorop. De slowjuicers van Sap-it zijn 100% gegarandeerd van de beste kwaliteit en dat ook nog voor een scherpe prijs. Wilt u nu ook een slowjuicer kopen om heerlijke en gezonde sappen mee te maken? Als u vandaag voor 16.00 besteld, heeft u de slowjuicer morgen al in huis. Heeft u vragen over het product, dan kunt u contact opnemen met Sap-it en ze helpen u graag verder.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.