Gespecialiseerde sloopbedrijven

Er zijn in Nederland tientallen sloperijen te vinden. Al deze sloperijen zijn gespecialiseerd in het demonteren van voertuigen. Het ene bedrijf doet alleen auto’s van een bepaald merk, terwijl het andere bedrijf geen voorkeur heeft wat het slopen van een bepaald merk betreft. Er zijn ook diverse sloperijen die vrachtwagens slopen. In Nederland zijn een x-aantal van deze sloperijen te vinden waar je terecht kunt voor het slopen van vrachtwagens.

Vrachtwagen sloopauto sloperij
Een vrachtwagen heeft ook niet het eeuwige leven. Net als een auto is het op een gegeven moment gewoon gedaan met een vrachtwagen. In tegenstelling tot een autodemontage bedrijf zijn er in Nederland niet zoveel sloperijen te vinden waar je een vrachtwagen kunt laten slopen. Desondanks zijn er nog diverse sloperijen te vinden waar je dit wel kunt laten doen. Bij deze sloperijen kun je ook terecht voor de in- en verkoop van gebruikte onderdelen.

De meeste sloperijen in Nederland die vrachtwagens demonteren hebben vaak onderdelen van allerlei verschillende merken. Zorg er ook voor dat je zaken doet met een sloperij die een STIBA demontagevergunning heeft. Dit laatste is essentieel, want zo weet je dat je met een betrouwbare sloperij hebt te maken. Je wilt natuurlijk achteraf niet in de problemen komen.

Soms hebben vrachtwagen sloperijen ook goedkope vrachtwagens in de aanbieding. Als je voordelig een vrachtwagen wilt kopen, dan kun je kijken op een sloperij. Wellicht heeft de vrachtwagen wel een kleine opknapbeurt nodig voordat je de weg op kan met het voertuig, maar het kan lonend zijn om hier eens te kijken.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.