Geen haren meer

Ben jij op zoek naar een praktijk waar zij jou kunnen helpen aan een permanente ontharing? Dan zit je bij ontharen Amsterdam, genaamd Praktijk Permanently aan het juiste adres! Deze praktijk bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en hygiëne staat heel erg hoog bij deze praktijk, en zij zullen daarom ook altijd zeer goed met de klant omgaan. Dus wil jij graag jouw lichaam laten ontharen, en wil jij dit door een echte specialist laten doen? Dan zit je bij deze praktijk aan het juiste adres!

Lichttherapie

De ontharing wordt met behulp van lichttherapie gedaan. De specialist zal allereerst een dunne laag gel aanbrengen op de huid. Vervolgens zal de specialist een handstuk op het huid plaatsen, waarna de specialist vervolgens de behandeling in werking zal brengen. Dit doet hij door middel van lichtflitsen. Deze wordt over de te behandelen gebied verplaatst. Via de flitslampen worden er impulsen door het pigment in de haren naar de haarwortel geleid. Hierdoor zul je na enkele weken resultaat zien, ofwel geen overbeharing meer.

Wil jij meer informatie over het ontharen bij Praktijk Permanently? Surf dan direct naar de website van de praktijk, en maak direct online een afspraak!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.