gardival hout

Gardival

 

Gardival is al jaren één van onze topleveranciers op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes en terrasoverkappingen. Jarenlange ervaring en een innovatieve bedrijfsstructuur maken Gardival tot een betrouwbare leverancier van topkwaliteit houtproducten.

 

gardival

 

.Ga direct naar alle blokhutten en tuinhuisjes van Gardival.

Waarom Gardival?

 

Hout
Onze deskundigen selecteren als eerste de best groeigebieden waar traaggroeiende noordse densoorten te vinden zijn. Die eigenschap garandeert een ongekende sterkte en stabiliteit van het hout. Hout is en blijft een levende materie. Dat maakt het nu juist zo prettig en boeiend om ermee te werken. De wisselende weersomstandigheden zorgen voor krimpen en uitzetten. De barsten en scheuren die zo spontaan ontstaan, en overigens de kwaliteit van uw hout absoluut niet aantasten, geven de Gardival-producten hun natuurlijke charme terug.

Kwaliteit
Drukimpregnatie
Onze lange ervaring met dit procédé, verzekert u jarenlang plezier aan uw Gardival-product. Als de zoutgroene kleur van het hout op termijn vergrijst, kan men het hout groen bijkleuren, of behandelen met een beits naar keuze.

Deuren en ramen
Alle deuren en ramen zijn ingebouwd in een aangepast en gemakkelijk te plaatsen kader (uitzondering: Vintage line niet ingekaderd).
De ramen in de Classic-, Modern-, Mono-, Versailles line, en de carport- bergingen hebben enkel glas en echte kleinhouten die de ramen gelijk verdelen.
In de Morzine- en Firenze line wordt eveneens enkel glas voorzien, hier echter zonder kleinhouten.
Het buitenschrijnwerk in de Prestige line is gemaakt uit tropisch hardhout en voorzien van dubbel glas. Bij de Prestigeweekend line zijn de binnendeuren aan beide zijden afgewerkt met planchetten uit Noordse den.
Voor de meeste deuren wordt zwart sierbeslag gebruikt. De keuze uit verschillende ramen en deuren biedt de mogelijkheid tot personalisatie van uw blokhut.

Alle Gardival-vloeren zijn altijd drukgeïmpregneerd. De plankenvloer (16 mm) is opgebouwd in verschillende bouwelementen en is eenvoudig te plaatsen. Enkel de vloer van de Morzine line wordt in kit geleverd.

Creativiteit
Als traditie, vakkennis, technologie, enthousiasme en gedrevenheid samenvoegd worden, mondt dit uit in goed afgewerkte tuinhuizen, garages, carports, chalets, etc

Het Gardival-team is constant op zoek naar nieuwe modellen, nieuwe productieprocessen, nieuwe onderdelen, nieuwe technologiëen, nieuwe toepassingsmogelijkheden, enz.

Flexibiliteit
Een uniek tuinhuisje of garage, naar eigen wens en op maat gemaakt, is geen enkel probleem bij Gardival.
Vertrekkend van het uitgebreide standaardgamma, aangevuld met de talrijke opties, kunnen we precies dat model uitbouwen dat aan uw verlangens beantwoordt. Verschillende wanddiktes, diverse dakafwerkingen, tal van verschillende ramen en deuren, voor- en/of achterterras, aanbouwluifels, enz..

Flexibiliteit wordt bij Gardival heel ruim begrepen. Voor zover we binnen de constructieve eisen blijven, kan elke droom realiteit worden. Een team creatieve en bekwame mensen denkt met u mee.

.Ga direct naar alle blokhutten en tuinhuisjes van Gardival.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.