Galaxy Note 10.1 reparatie

Galaxy Note 10.1 reparatie

De Samsung Galaxy Note 10.1 is een 10.1 inch tablet ontworpen, ontwikkeld en verkocht door Samsung Electronics. De tablet draait Android 4.1.2 en dient als platform voor multimedia-consumptie, waaronder films, muziek en surfen op het web. Het is de tweede editie in de Samsung Galaxy Note-serie, die het gebruik van een stylus (de S-Pen) benadrukt als invoerapparaat voor taken zoals schetsen en het maken van aantekeningen.

Details

De Note 10.1 werd oorspronkelijk onthuld op 27 februari 2012 op het Mobile World Congress in Barcelona, met een 1,4 GHz dual-core processor. De tablet werd uitgebracht in Duitsland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten op 6 augustus 2012. Deze laatste versie van de tablet is uitgerust met een 1,4 GHz quad-core Exynos processor. De tablet wordt geleverd met 16, 32 en 64 GB intern geheugen en 2 GB DDR3 RAM. De Note 10.1 werd in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Korea gelanceerd op 16 augustus.

Samsung is begonnen met de uitrol van Android 4.4.2 Kitkat upgrade in Duitsland, zowel als een over-the-air update en via Samsung Kies. Kort daarna ook in andere landen. Samsung heeft de interface aangepast met de TouchWiz UX software. Sommige Samsung applicaties bieden een “split screen” optie waarbij twee apps het scherm van de tablet delen.

Functies

Samsung’s nieuwste Premium Suite voegt functies, zoals S-Voice, uitgebreide S-Pen mogelijkheden en anderen toe.

Receptie

De Note 10.1 werd goed ontvangen door tal van technologie verkooppunten. Dave Oliver van Wired UK gaf een score van 9 uit 10. De Note 10.1 werd geprezen om zijn veelzijdigheid, snelle processor, schrijfinterface, uitbreidbaar geheugen en kwaliteitscamera en werd beschreven als een waardige uitdager van de iPad. TechCrunch verklaarde dat de tablet “ontzagwekkend, geweldig en briljant” is, met een stel S-pen geoptimaliseerde apps als een leuke functie.

Echter, The Verge beweert dat de Note 10.1 last heeft van “achterblijvende prestaties” en geeft de tablet een 5,4 uit 10, concluderend dat het “een teleurstellende Android-tablet” is. En hoewel Engadget het vermogen prijst van de Wacom S-Pen claimt het wel dat de tablet “voelt als een niche-apparaat.”

VistaRepair

Hoewel de GALAXY Note 10.1 een prachtig apparaat is, zit een ongeluk in een klein hoekje, met een defecte tablet als gevolg. In dit geval bieden wij bij VistaRepair u onze professionele hulp aan.
Bij VistaRepair bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De reparaties worden namelijk uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde reparateurs die enkel met originele onderdelen werken. Daarbovenop ontvangt u nog eens een garantieregeling van drie maanden.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.vistarepair.nl/

Galaxy Note 10.1 reparatie Haarlem

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.