Fysiotherapie bij overgewicht

Na jarenlang met overgewicht te hebben geleefd, vond ik het tijd worden om daar iets aan te gaan doen. Niet omdat ik bang was voor de reacties van onbekenden en de hele ‘buitenwereld’, daar was ik al jarenlang aan gewend geraakt. Ik besloot het voor mijzelf te doen. Ik was klaar met alle extra kilo’s die ik mee moest dragen en ik was vooral klaar met alle pijnen die ik kreeg. Mijn knieën, mijn rug, mijn voeten, alles deed zeer. Eigenlijk deed heel mijn lichaam pijn door mijn overgewicht. Ik besloot hulp te zoeken. Niet alleen hulp bij het afvallen, maar ook hulp bij het bestrijden van de pijn. Via een kennis van de sportschool kwam ik in contact met Health & Healing.

Begeleiding

Wat ik fijn vond was de goede begeleiding die ik kreeg en nog krijg tijdens mijn afspraken. Er worden veel vragen gesteld over de pijn en ongemakkelijkheden die ik ervaar tijdens het dagelijks leven en daar wordt de behandeling op aangepast. Zo is het wel eens voorgekomen dat er een heel nieuw plan werd gemaakt, omdat ik voelde dat de eerste niet genoeg hielp. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht en zijn er faciliteiten in de praktijk. ik ben heel erg tevreden over de fysiotherapie Warnsveld.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.