Flexwurk, het uitzendbureau Heerenveen

Flexwurk is als uitzendbureau gespecialiseerd in het leveren van professioneel personeel als uw onderneming daarom vraagt. Is het hoogseizoen in uw branche en komt u handen tekort? Neem dan contact op met Flexwurk en roep hun hulp in om tijdelijk meer krachten in te zetten.

Ook met payroll

Een ander voordeel van Flexwurk die u kunt benutten is werken met het payroll-systeem. Het uitbetalen van het salaris aan uw personeel kan iets zijn waar je als ondernemer tegen op ziet, bijvoorbeeld omdat administratie niet uw sterkste punt is. Als ondernemer wil je je richten op je eigen werkzaamheden en de taken doen die echt bij je functie horen en de reden zijn waarom je ooit voor jezelf bent begonnen. Flexwurk neemt daarom jouw medewerkers in dienst en zorgt dat hun salaris netjes wordt uitbetaald en dat de bijbehorende administratie op orde is. Hier hoeft u zich niet meer druk om te maken!

Alle mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd geraakt in het werken met uitzendbureau Flexwurk. Bekijk vandaag nog de website van dit uitzendbureau Heerenveen voor een overzicht aan mogelijkheden. Hier kunt u ook alle contactinformatie vinden om zelf contact op te nemen om al uw vragen en opmerkingen te stellen of direct een vrijblijvend gesprek aan te vragen.  

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.