FIFA 16: dat is pas echt voetbal

FIFA 16, dat is pas echt voetbal! EA Sports weet al jaren sfeer vanuit de digitale stadions naar de huiskamer te brengen. Bij FIFA 16 doet EA Sports er een schepje bovenop, namelijk: FIFA 16 is gericht op de innovatie rondom de gameplay, de game kent maar liefst 25 nieuwe features. Één van die features zijn de één op één situaties, deze zijn niet meer zo eentonig, aangezien een verdelger sneller op snelheid komt en meer fysiek de strijd aan kan gaan met een aanvaller. Ook schakelt en draait hij sneller dankzij de realistische bewegingen. Dit maakt FIFA 16 nog realistischer dan voorheen. Ben jij benieuwd naar de andere 24 features? Kies van voor FIFA 16 kopen.

De grootste verandering in FIFA 16

Naast de innovatie rondom de gameplay is er nog een grote verandering, de grootste verandering is echter van een geheel andere soort in de FIFA reeks, zoals wij het kennen. Voor het eerst in jaren kunnen wij met vrouwenelftallen aan de slag gaan. Helaas is het vooralsnog beperkt, maar wij kunnen wel stellen dat EA Sport er veel werk van hebben gemaakt om het vrouwenvoetbal op een volwaardige manier weer te geven. De wedstrijden bij de vrouwen gaan in een wat lager tempo en de focus ligt vooral op de tactiek. Voetbal was voorheen een mannensport, maar dit is in de loop van de jaren verandert. In een wereld waarin miljoenen vrouwen tegen een bal aantrappen, hoort deze variant zeker thuis in de FIFA reeks. Kun jij niet wachten om aan de gang te gaan met de vrouwenelftallen, kies voor FIFA 16 kopen.

FIFA 16 bestellen, met voordeel

Kortom, weer een nieuw deel in deze uitstekende voetbal serie van FIFA. Ben jij een echte FIFA fan dan mag deze game niet ontbreken in jou collectie. Kies voor FIFA 16 bestellen bij een online gamekey store, je vraagt je vast af waarom bij een online gamekey store? Dat dacht ik al, een online gamekey store is goedkoper dan de gemiddelde game webshop en daarnaast is het mogelijk om de game direct te spelen na bestelling. Een gamekey store levert een legale digitale downloads met een legale serial, binnen 10 minuten na betaling. Wil jij gebruik maken van deze voordelen? FIFA 16 bestellen bij deze gamekey store kan door één van de linkjes in deze blog te raadplegen.

FIFA 16 kopen

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Sport en Spel. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.