Feestje in aantocht? Gebruik plastic borden

Een vijftigste verjaardag? Een jublieum? Of iets anders te vieren? Een feestje is natuurlijk leuk, maar de organisatie kan ook stress opleveren. Want natuurlijk wil je als gastheer en als gastvrouw dat iedereen het naar zijn zin heeft. De hapjes zijn in orde, de muziek, de locatie en zou je het bijna vergeten: het opruimen achteraf! Kies voor plastic borden!

Tip: gebruik wegwerpbestek

De grootste dooddoener na een feestje is de grote troep die een gezelschap achterlaat. Want natuurlijk laat je ze niet zelf hun troep opruimen. Maar dat betekent wel dat jij als gastheer of -vrouw een aardige taak hebt. Een manier om het opruimen zo makkelijk mogelijk te houden is het gebruik van wegwerp bestek en borden.

Wegwerpservies niet mooi?

Het witte plastic servies wat u in gedachte heeft bestaat nog steeds en wordt nog zeer regelmatig gebruikt. Maar tegenwoordig is er ook wegwerpbestek met een meer chique uitstraling. Bijvoorbeeld bestek in de kleuren metallic waardoor het de uitstraling heeft van écht bestek, of bijvoorbeeld houten bestek. Dit is stevig en prettig om van te eten, en bijna zonde om naderhand weg te gooien. Maar daar is het nou eenmaal voor bedoeld!
Natuurlijk zijn er van deze materialen ook passende wegwerpborden ontwikkeld.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.