En bubbelbad voor uw gezondheid en ontspanning

Vandaag de dag is de Jacuzzi een welbekend wellnessproduct. Bijna iedereen heeft eens mogen vertoeven in dit heerlijk verwarmd bad met bubbels en massagejets. Sommige mensen hebben zelfs een eigen Jacuzzi in de tuin. Zij ervaren al de positieve effecten die een Jacuzzi heeft, zowel op het welzijn als de gezondheid.

Een Jacuzzi ofwel een bubbelbad bekend staat op de ontspannende werking. Wat veel mensen niet weten is dat dit wellnessproduct ook goed voor uw gezondheid en welzijn is. Zo zorgt een Jacuzzi bijvoorbeeld voor:

– een verbeterde bloedcirculatie
– een betere afvoer van gifstoffen in het lichaam
– verlichting van spierpijn
– minder slaapproblemen
– versneld metabolisme
– betere gemoedstoestand

Mensen die last hebben van reumatische aandoeningen hebben vooral baat bij een Jacuzzi sessie. Een half uurtje relaxen geeft al pijnverlichting in pijnlijke gewrichten en spieren. In het water is er namelijk geen druk aanwezig op het lichaam, wat komt door het drijfvermogen dat men ervaart. Diverse studies hebben aangetoond dat reuma patienten baat hebben bij een warmwater bad. Ook veel therapeuten raden deze mensen aan gebruik te maken van een Jacuzzi.

In de Jacuzzi’s van nu kunt u zelf bepalen hoe u de bubbels en de massagejets wilt laten werken. Via een besturingssysteem kunt u dus zelf bepalen hoe hard en waar u de masserende jets wilt richten. Tevens zijn in een bubbelbad ook tal van therapieën mogelijk zoals aromatherapie, hydrotherapie en lichttherapie mogelijk.

Een Jacuzzi kopen is niet voor alleen de rijken onder ons mogelijk. Waar de bubbelbad voorheen al snel rond de € 10.000,- kostte, zijn er tegenwoordig al baden voor € 2.000,- te koop. Het is een investering voor de toekomst want u kunt jarenlang genieten van dit unieke product. En dat het gehele jaar door, het is immers ook een niet seizoensgebonden product.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.