Elektricien in Hengelo voor uw huis en vakantiehuis

Als u in het elektricien in Hengelo voor uw huis programma om te trainen als een elektricien die wordt gerund door de gezamenlijke leerlingwezen en opleiding Comité (JATC), zal je het maken van $25.63 per uur wanneer u uw eerste salaris trekken. En u zal trekken die controle vrij snel omdat de internationale broederschap van elektrische werknemers (IBEW) programma is een combinatie van klas elektricien Hengelo leren, hands-on training en on-the-job ervaring. Het is een programma van vijf jaar, maar je verdienen terwijl u leren.
Jake Benninger, de directeur van de opleiding JATC, “de staat gebruikt voor het regelen van de opleiding in perioden,” zei “maar dat was elektricien Hengelo nadelig voor vrouwen en minderheden. We vertelden hen dat we nodig hebben om te werven aller tijden.” Een jaar geleden lanceerde de IBEW een online aanvraagprocedure en het aantal aanvragers sprong met 400 procent. 
“Mensen zijn meer kans te voltooien als elektricien Hengelo er online,” zei Benninger. “Nu alleen de transcripties zijn harde kopieën.”
Nadat u aan het programma hebben aanvaard u wordt verwacht dat tot 40 uur per week werken en lessen één nacht per week gedurende vijf uur. Dit gaat voor 10 maanden van het jaar. In het einde u zal hebben doorgebracht elektricien Hengelo 1000 uur in de klas en overal tussen 1600 en 2.000 uur on-the-job-training hebben gekregen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.