Elektricien Enschede en omgeving voor renovatie

Autoriteiten die elektricien Enschede voor renovatie het lichaam van de 52 -jarige Ronald P. de Quilettes van Bothell uit het puin van de modderstroom in de buurt van de stad van Oso vorige maand .

De Quilettes stierf aan meerdere stomp letsel . Geboren in de Netherlends , de Quilettes was een echtgenoot, vader en grootvader en werkte als elektricien . Hij was een lid van Parkridge Community Church in Bothell en was zeer elektricien Enschede betrokken bij het zendingswerk in Thailand . Hij ontmoette zijn vrouw in Bijbelschool 31 jaar geleden en het echtpaar heeft vier kinderen .

De Snohomish County Medical Examiner ’s Office elektricien Enschede zei donderdag het is nu geïdentificeerd Alle 39 slachtoffers die zij heeft ontvangen .

De 22 maart dia begraven tientallen woningen . Gestage regen donderdag bemoeilijkt het zoeken en het herstel inzet , en ambtenaren zorgen over het stijgende water van de North Fork Stillaguamish River.

Zoek-en reddingsteams hebben goede vooruitgang elektricien Enschede geboekt op tijdelijke berm in te houden water en laat werknemers om hun zoektocht voort te zetten op de plaats van de State Route 530 dia gemaakt . Er werd vooruitgang geboekt op de berm de bouw op zondag , en pompen werden geïnstalleerd om water te verwijderen uit de zuidoostelijke hoek van het veld puin , in de berm . Wanneer het water daadwerkelijk wordt verminderd , zal het herstel bemanningen in staat om intensief zoeken in de omgeving , volgens een Snohomish County woordvoerder .

Aan de westkant van de glijbaan gebied ,elektricien Enschede langs de SR 530 gang , zware machines verplaatst puin van gebieden die reeds zijn grondig doorzocht . Herpositionering van het puin zal een betere toegang tot andere gebieden die moeten worden grondiger doorzocht bieden . Het puin zal op gebieden die reeds zijn volledig doorzocht worden geplaatst .

Op maandag , de Washington State Department of Transportation en Snohomish County zijn met een bijeenkomst op de Darrington Community Center 7:00-21:00 inbreng in van lokale burgers over het ontwikkelen van korte en elektricien Enschede lange termijn plannen voor SR 530 .

Ambtenaren ook bereiden zich voor op het bezoek van president Barack Obama aan de site op dinsdag . Hij is van plan om de schade te elektricien Enschede overzien en een ontmoeting met slachtoffers en hulpverleners .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.