Eiken tafelblad voor in je woning

Nu de seizoenen weer gaan veranderen krijgen we allemaal weer zin om ons leven om te gooien. Of iets kleiner: een frisse wind door het huis te laten gaan. Het kan dan een leuk idee zijn om in je woning hier en daar wat aanpassingen te verrichten en zo het lente-gevoel in huis te halen. Nieuwe kussentjes op de bank, iets anders aan de muur, muurtje verven.. Noem maar op. Ook een leuk idee: een nieuw eiken tafelblad.

Een eiken tafelblad, met de hand gemaakt

Je kan ervoor kiezen om slechts je tafelblad te vervangen door iets anders. Met een kleine ziet je tafelblad er zo opeens heel anders uit. En daardoor krijgt de rest van je interieur ook direct een andere uitstraling. Het leukste is natuurlijk als je een meubelstuk hebt wat compleet uniek is. Dit kan door je tafelblad met de hand te laten maken door een professional. Een professioneel bedrijf wat dit doet is bijvoorbeeld Luc Peters. Daar kan je je eigen eikenhouten meubelen bestellen en op maar laten maken.

Lijkt het je ook wat?

Neem contact op met het bedrijf en wie weet kunnen ze ook iets voor jou betekenen. Heb je geen idee wat je wil? Zij hebben ideeen genoeg! Voor een bezoek aan de website klik je hier!

Dit bericht is geplaatst in Financien, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.