Een zomerse gloed met Vanitan

Heeft u vandaag ook genoten van de heerlijke zon? Helaas moet u weer aan het werk en heeft u niet de hele dag de tijd om in de zon te blijven zitten.  Erg jammer, want met deze temperaturen en zonnestralen zou u gemakkelijk een mooi kleurtje op kunnen doen. Gelukkig is er nu een oplossing waarmee u een natuurlijke zomerse gloed creëert, zonder uw huid schade aan te brengen. Geen zonnebank of mislukte tanning doekjes, maar gewoon de spray tan van Vanitan.

De uitstekende kwaliteit van Vanitan

De spray tanning lotions van Vanitan zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en hebben een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze parfumvrij, parabenen vrij, erytrulose vrij, alcohol vrij en aloë vera vrij. Hierdoor heeft u geen vervelende huidreacties zoals irritaties, een droge- of juist een plakkerige of vette huid. Tot slot zijn de producten van Vanitan niet op dieren getest en bent u op een verantwoordelijke manier met uw persoonlijke verzorging bezig.

Waar kan ik Vanitan proberen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze revolutionaire tanning spray? Op de website van Vanitan vindt u een kaart met de salons waar u de Vanitan spray tan kunt proberen. Er zit er geheid eentje bij u in de buurt! Kijk snel en plan meteen een afspraak in voor uw natuurlijke bruine teint!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.