Een wellness resort waarvan ik echt tot rust kom

Een wellness center is iets waar ik vroeger altijd uren voor in de auto moest zitten. Alleen van het verkeer werd ik al gestrest en kwam ik absoluut niet aan alsof ik een ontspannen weekend ging hebben. Niet eens nadenkend over dat ik ook weer terug moest na het weekend.

Tot rust komen van het verkeer

Wellness in Nederland was voor mij altijd uren rijden en ik vond dat een drama. Ik ben gek op wellness centers en vind het dan ook jammer dat het zo ver weg is voor mij. Ik hou van de heerlijke massages en de fijne behandelingen voor mijn huid. 

Zelf ga ik er niet alleen om mijn huid en lichaam te behandelen maar zeker ook voor mijn rust. Ik kom altijd ontspannen uit het center lopen en voel mij weer kip lekker. Helaas moet ik dan vanwege het gebrek dat er was aan Wellness in Nederland ver rijden met de auto en is bijna alle rust weer uit mijn lichaam.

Gelukkig vond ik de Bronsbergen, een prachtig wellness center in Zutphen waar je alle gemakken van wellness hebt maar dan in de buurt. Na een weekend wellness ben ik tegenwoordig nog meer uitgerust vanwege de korte afstand en het heerlijke verblijf.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.