Een vloeibare facelift

Het is even slikken maar op een gegeven moment verlies je je jeugdige uiterlijk. Het is niet meer mogelijk dat je nachten lang doorhaalt zonder dat je de gevolgen daarvan in je gezicht terug ziet. In dit geval is de natuur rechtvaardig in de behandeling van man en vrouw want zowel mannen als vrouwen zien de gevolgen van het ouder worden terug in hun gezicht. Het alleen wel zo dat vrouwen er eerder voor kiezen om er wat aan te laten doen. Maar er is iets vreemds aan de hand. Mannen duiken steeds vaker op bij Botox klinieken om iets aan hun fronsrimpel te laten doen.

Een mooi uiterlijk heeft zijn voordelen. Het is bewezen dat bij solliciteren de mooie mensen simpelweg meer kans hebben om aangenomen te worden. Zelfs als de papieren beter zijn van de iets minder mooie mensen. Dit is zowel vreemd als oneerlijk. Daar zit je dan jarenlang voor op school om bij een sollicitatie gepasseerd te worden door een dom blondje. Het heeft wellicht te maken met de oertijd. Oermensen kozen elkaar ook uit op basis van bepaalde uiterlijke kenmerken om uiteindelijk te kunnen overleven als soort. Je zou toch verwachten dat de moderne mens wel wat betere selectie criteria zou gebruiken.

Als je dus in de huidige tijd wilt solliciteren en je bent al aardig op leeftijd dan is het misschien wel een idee om je uiterlijk een opfris beurt te geven. Bij Botox Nijmegen kan men je er alles over vertellen. Een liquid facelift is misschien wel wat voor jou. De liquid facelift prijzen vallen heel erg mee. Een liquid facelift is een stuk minder ingrijpend dan een echte chirurgische facelift. In het laatste geval wordt de huid van je gezicht helemaal los gemaakt om de vervolgens opnieuw en strak op je gezicht te worden vastgezet. Geef mij dan maar een paar prikjes.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.