Een verkeerd gevoel bij je werkplek? Loopbaancoach helpt jou!

Loopbaancoach, omdat jij het gevoel hebt dat je op een verkeerde werkplek zit? Een loopbaancoach kan dan misschien de oplossing zijn voor jou! Door zijn hulp zal jij straks met plezier naar jouw werk gaan. Ken jij het gevoel ook? Geen zin om naar het werk te gaan, elke dag tegenzin, zie jij jezelf liever op de stoel zitten van jouw collega? Misschien merk jij aan jezelf  dat jouw kwaliteiten niet volledig benut worden in jouw huidige werk en de sleur is erin geraakt? Hier is een oplossing voor, lees snel verder!

Ontdek jouw kwaliteiten met een loopbaancoach

Met een loopbaancoach ga jij dieper in op wat jouw kwaliteiten zijn. Jij leert te herkennen wat jij wilt, en hoe jij er aan kunt werken een volgende stap te maken. Ambitie om op die stoel van die collega terecht te komen, maar nooit de moed gehad om naar de werkgever te stappen en om die functie te vragen? Denk jij dat jij het misschien wel kunt, maar is het zelf vertrouwen niet groot genoeg de vraag te stellen aan jouw werkgever? Of is het toch een geheel andere baan die jij nodig hebt?  In een loopbaantraining leer jij jezelf dusdanig goed kennen, dat jij met een goed onderbouwde sollicitatie in gesprek kunt gaan met de werkgever. En vergeet daarbij niet, een werkgever heeft er ook veel meer aan de juiste werknemers op de juiste plek te zetten.

Herken jij jezelf

Een tevreden werknemer, die met een grote glimlach naar zijn werk gaat. Die zijn werk leuk vind, er goed in is en dus ook uitstekend werk aflevert! Als jezelf hierin herkent, lees dan eens wat meer informatie over een loopbaan coach. Of neem gewoon de stap en maak een afspraak! Meestal is het eerste gesprek met een loopbaan coach een vrijblijvend gesprek mogelijk, waarna er een plan opgesteld zal worden. Jij zult zien, het zal al snel zijn vruchten afwerpen, en jij zult blij zijn dat jij gestart bent met een training bij een loopbaan coach!

loopbaancoach

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.