Een schoenmaker Amsterdam nodig?

Je schoen is kapot en het is zonde om hem weg te gooien. Je bent daarom op zoek naar een schoenmaker Amsterdam of een schoenmaker Den Haag. Maar er zijn zoveel schoenmakers in Amsterdam en Den Haag, dat je eigenlijk niet meer weet welke je nou moet nemen. Gelukkig zit je bij 12Shoe aan het juiste adres. Naast dat ze je schoenen weer helemaal in orde maken, willen ze er ook voor zorgen dat jij al het gemak krijgt!

Werkwijze schoenmaker Amsterdam

12Shoe heeft een ander concept dan de normale schoenmaker Amsterdam of schoenmaker Den Haag. Je vult een reparatieformulier in met daarin je gegevens en de reparatie. Wanneer je deze hebt ingevuld, neem je deze, samen met je schoenen naar één van de 4200 vestigingspunt van PostNL. Je kan de schoenen dan versturen naar 12Shoe om je schoenen te laten maken. Je ontvangt dan binnen 1 week weer je schoenen gemaakt en gepoetst terug!

Meer informatie over 12Shoe

Wil jij ook graag je schoenen laten maken door de schoenmaker Den Haag? Ga dan even naar de website van 12Shoe. Daar vind je namelijk alle informatie over de schoenmaker en kan je het reparatieformulier downloaden. Heb je nog vragen? Stel deze gerust aan ze via de mail!

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.