Een prachtige webshop laten maken

Na jarenlang een goedlopende winkel te hebben gerund merkte ik toch last te krijgen van het online-shoppen. Steeds meer mensen kopen online hun producten en daarvoor gaan ze niet meer naar de winkel. Het is natuurlijk wel belangrijk dat ik blijf verkopen want anders kan ik mijn bedrijf wel gedag zeggen.

Ik wilde toch wel een webshop laten maken. Ik ben zelf geen genie met computers dus ik wil een webshop waarmee ik zelf ook overweg kan. Ik kwam terecht bij een bedrijf dat Best4u heet. Zij zijn gespecialiseerd in magento webshops.

Ze passen de webshop helemaal aan aan mijn wensen, qua huisstijl nemen ze het gewoon over van mijn winkel. Qua functionaliteit kijken ze naar wat ik kan en wil in mijn webshop. Alle inhoud, de producten en de teksten, kan ik helemaal zelf aanpassen.

Als ik een vraag heb dan antwoorden ze al binnen 4 uur. Ook stond mijn webshop al binnen 4 tot 8 weken online. Ze hebben een goede service, ze willen altijd iets aanpassen als ik dat wens en ze helpen me altijd heel vriendelijk met zaken die ik moeilijk vind of niet begrijp.

Een geweldig bedrijf met een top service. Zelden dat je zo goed word geholpen als door best4u

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.