Een mooie camping op de Veluwe

Afgelopen jaar stond er voor mijn vrouw en ik een vakantie op de planning en dit jaar zij we naar een camping op de veluwe geweest. Jarenlang zijn mijn vrouw en ik weggeweest naar het buitenland met onze camper. We wilden er even tussenuit en waarom zou dat dan niet in Nederland kunnen. We zochten dus een camping in de Veluwe of Beekbergen, want dat gebied ligt ons helemaal en kwamen uiteindelijk terecht bij deze camping op de veluwe.

Camping nabij Beekbergen

Na maanden van zoeken kwamen we dus uit bij een camping vlakbij Beekbergen. Een camping die erg veel faciliteiten te bieden heeft. Deze camping ligt in Loenen dicht bij de veluwe en beekbergen. Deze camping heeft ons heel erg verbaasd. Alles was op deze camping aanwezig en op deze camping hoeft u zich ook helemaal niet te vervelen.

Top Camping op de veluwe

We hebben ons smakeloos vermaakt op deze prachtige camping. Er is een mooi zwembad, persoonlijke aandacht van medewerkers, leuke en grote plaatsten en een heel groot speelveld voor de kinderen. Mocht u deze bij u hebben. Een camping die dus alles te bieden heeft staat op de veluwe. Deze camping vlakbij Beekbergen is een uitkomst waarvan wij nog jarenlang plezier van zullen hebben. Waarom zullen we het altijd zover moeten zoeken als er gewoon een camping op de Veluwe is die helemaal top is? Wij willen niks anders meer.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.