Een leuk Frans merk

Het merk “La cerise sur le gâteau” is een Frans merk dat in Nederland steeds populairder aan het worden is. Steeds meer webshops beginnen het merk te verkopen, gezien het feit dat dit merk een enorme opmars aan het maken is op de markt. Het merk is in het jaar 2005 opgericht door Anne Hubert. De Franse vrouw had een enorme passie voor foto’s, styling, design en linnen stoffen. Deze zijn dan ook allemaal terug te zien in haar unieke collecties met textiel en mooie prints.

Geef jouw interieur kleur

Jij hebt nu de kans om jouw interieur helemaal in te kleuren met de producten van dit geweldige Franse merk. Het merk is er één om in de gaten te houden, gezien het feit dat haar collectie per seizoen vernieuwend is. Mijn vrouw is al helemaal verliefd op het merk, en bij mij in huis is er genoeg van het merk te vinden. Echter vinden wij dat het merk meer aanzien moet krijgen, en vandaar dat wij dit blog hebben besloten te schrijven.

Wil jij meer informatie over de woonaccessoires van het merk “La cerise sur le gâteau” of wil jij meer informatie over de webshop waar dit merk verkrijgbaar is? Klik dan op de linkjes in dit blog!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.