Een koele reis

Samen met mijn beste vriendin heb ik afgelopen jaar een wereldse trip gemaakt op een enorm zeilboot. Mijn beste vriendin en ik hebben allereerst het vliegtuig naar Argentinië genomen, om vanuit daar naar het zeilboot te reizen om vervolgens met deze boot naar Antarctica te zeilen. Sailing to Antarctica is niet iets wat voor iedereen weggelegd is, maar mijn vriendin en ik hebben dit mogen bewonderen. Het was altijd al een droom van ons, en nu eindelijk kwam deze dan uit.

Mijn man heeft in de tussentijd voor de kinderen gezorgd, en hij had veel begrip voor mij. Zelf ben ik afkomstig uit Canada, en ik mis dit ook echt enorm. Toch ben ik al jarenlang gefascineerd door de kou, net als mijn Canadese vriendin die ook in Nederland woont. Daarom hebben wij een aantal jaren geleden besloten om te gaan sparen voor een Antarctic sailing, zodat wij het ultieme met onze eigen ogen zouden kunnen bewonderen. Afgelopen jaar was het dan eindelijk zo ver, en we hebben enorm genoten van deze geweldige reis.

Wil ook jij Antarctica bewonderen zoals niemand deze bewondert heeft? Klik dan voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.