Een gezonder leven: gebruik de elektrische sigaret

Wilt u ook een gezonder leven lijden zoals vele andere met u in Nederland? U rookt nu nog shag of sigaretten? Dan is de elektrische sigaret waarschijnlijk de beste oplossing welke er is. Met de elektrische sigaret kunt namelijk gewoon blijven roken, terwijl je veel minder nicotine en teer binnen gaat krijgen. Dat is een vrij rare gedachte, maar toch kun je dan blijven roken. Het is een nieuwe uitvinding die de laatste jaren heel erg veel onder de aandacht is gekomen. Zo vinden veel mensen dat roken slecht voor je is en dat is het ook. Toch blijven de mensen veel roken in Nederland. 

Een ander voorbeeld van een gezondere manier van roken is het gebruiken van de shisha. Hiermee krijgt u ook veel minder teer en nicotine binnen dan wat u eigenlijk bij een ‘normale’ sigaret zou binnen krijgen. Het heeft dus eigenlijk alleen maar fysieke voordelen en daarom is het raar dat er alsnog altijd mensen blijven die gewoon aan de normale sigaret blijven roken. Daarom kunnen de tabakswinkels hun bestaan gewoon blijven houden en gaan deze winkels niet failliet.

Wilt u meer informatie over de elektrische sigaret of de shisha? Dan moet u eens gaan kijken op de website welke in de dit artikel zit verwerkt.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.