Een flexibele schilder

Ik ben een tijdje geleden verhuisd naar Hilversum. Ik woon hier nu enige maanden en ik vind het tijd worden dat mijn huis geschilderd zal worden. Het is belangrijk dat je huis er netjes uit ziet, ook van de buitenkant en daarom ging ik op zoek naar een schilder in de regio Amersfoort

Ik was op zoek naar iemand met ervaring, niet een of andere pool die hier voor een lage prijs zijn slechte schilderkunsten komt vertonen. Ik wilde een schilder die echte kwaliteit aflevert. Iemand met goede service, zodat ik hem over een tijdje weer kan inschakelen. Ik ben zelf wel lastig wat werk betreft, daardoor is het moeilijker om iemand aan mijn huis te laten werken. Ik was eigenlijk op zoek naar flexibele mensen.

Ik vond een schilder in omgeving Hilversum die aan al mijn eisen voldoet. Hij had een aantrekkelijke prijs voor mij. Ik zag dat hij jarenlange ervaring heeft en hij heeft flexibele werknemers. Op deze manier kan ik gemakkelijk naar werk en kan mijn huis toch geschilderd worden.

Het zijn hele vriendelijke mensen, ik bied ze altijd even een kop koffie aan en dan kunnen zij even pauze houden. Ik zou deze mensen voor de volgende keer zeker weer inschakelen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.