Een financial lease auto

Afgelopen jaar heb ik besloten om een nieuwe auto aan te schaffen. Echter heb ik geen enorme bankrekening dus heb ik besloten om een financial lease auto te nemen. Graag wou ik een nieuwe auto voor mezelf, maar echter kon ik deze niet zelf financieren. Om deze reden heb ik bedacht om dus financial lease te nemen, zodat ik mijn auto alsnog kon halen. Bovendien heb ik een goede vaste baan, dus een lease kon ik mijzelf veroorloven. 

De rente van de financial lease was enorm scherp, waardoor het extra aantrekkelijk voor mij was om bij deze specialist een financial lease aan te gaan. Bovendien heb ik eerder altijd oudere auto’s gehad, en gingen deze heel snel kapot. Het was aan mij de taak om een keer een nieuwe auto aan te schaffen. Hiermee zou ik dan niet continu gezeur hebben om de auto weer naar de garage te brengen om deze telkens opnieuw te laten repareren. Met een nieuwe auto zal ik gegarandeerd een auto in goede staat hebben.

Wil ook jij een financial lease auto en wil jij jouw financial lease berekenen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel om alles over financial lease te weten te komen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.