Een Fax server van Infominds brengt gemak voor iedereen!

Wilt u ook eens het gemak van een fax server ondervinden in uw onderneming? Een bedrijf wat ook bij u een fax server aanlegt is Infominds. Want een fax, daar hoeft u anno 2015 geen papier of inkt meer aan te verspillen. Deze kunt u eenvoudig doorsturen naar uw e-mailbox. Hier heeft u wel een speciale faxserver voor nodig. Gelukkig legt Infominds deze graag bij u aan! Voor het automatiseren van documentenbeheer kunt u bij Infominds terecht.

Automatiseer uw documentenbeheer

Het is toch prettig als al uw documenten op een en dezelfde plaats worden opgeslagen. Zeker bij een grotere onderneming is het een stuk overzichtelijker. Kies er daarom voor om een fax server te gebruiken. Hierdoor worden alle faxen verstuurd naar uw e-mail en kunt u ze ook weer via de e-mail beantwoorden.  Daarnaast is het ook een stuk veiliger. Faxen komen niet meer zomaar het apparaat uitrollen maar worden direct naar de juiste persoon verstuurd. Hierdoor voorkomt u dat documenten in verkeerde handen vallen en wordt alles in goede banen geleid.

Ook een fax server aanschaffen?

Infominds automatiseert ook graag uw documenten. Neem contact met ze op via de website en straks kunt u ook profiteren van de voordelen van een fax server.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.