Een dakdekker met 24 uur service

Tijdens stormachtige dagen of nachten ben ik altijd bang dat er iets gebeurd met betrekking tot mijn huis, tuin of auto. Er zijn hier veel bomen en daardoor kunnen er altijd takken vallen op plaatsen waar ik ze toch echt liever niet heb.

Tijdens een stormachtige nacht kwam mijn grote angst dus toch uit. Er ontstond een lekkage aan mijn dak. Omdat het al laat in de avond was baalde ik als een stekker. Ik kon het mij niet veroorloven om een fikse waterschade te hebben de volgende ochtend dus ging ouderwets aan de slag met emmertjes.

Dit hield niet lang stand. Ik ging op zoek naar een Dakdekker in Hengelo, of een Dakdekker Apeldoorn. Ik vond een Dakdekker met een 24 uurs dienst en er viel ineens een hele grote last van mijn schouders. Mijn dak kon gewoon gemaakt worden zodat ik geen waterschade ondervond.

Ik belde deze mensen op en zij stonden direct voor mij klaar om mij te helpen met de schade aan mijn dak. Ze gaven mij goede adviezen en maakten mijn dak weer zo goed als nieuw. Zo kan hij wel wat storm nachten doorstaan de komende tijd. Ik ben blij dat deze mensen 24 uur paraat staan.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.