Een catering bedrijf met zorg en kwaliteit

Onlangs ben ik 50 jaar geworden, dat betekende dus tijd voor een feestje! Ik woon in Zutphen en bijna al mijn familie en vrienden komen ook uit Zutphen, het was dus duidelijk dat ik mijn feest graag in Zutphen wou vieren. Ik wou graag zelf ook van het feest, het eten en de gezelligheid genieten in plaats van druk bezig zijn met onder andere het buffet of de hapjes. Zo kwam ik bij Catering Zutphen van De Heideroos. Doordat ze heel veel uit handen nam, kon ik zelf ook genieten van mijn feest in wat ik persoonlijk heel fijn vond. En doordat ze niet alleen een buffet aanbieden, maar ook snacks, koffietafel met luxe broodjes, diverse apparatuur, een complete drankvoorziening en decoratiemateriaal hoefde ik niet verschillende bedrijven in te schakelen om mijn feest te voorzien. Het personeel was heel vriendelijk en het eten was echt verrukkelijk! Ik raad De Heideroos aan voor iedereen die nog op zoek ik naar een goed, lekker en verzorgd cateringbedrijf.

Niet alleen in Zutphen

Niet alleen in Zutphen geeft De Heideroos de mogelijkheid uw catering te bieden, wanneer u contact opneemt met De Heideroos krijgt u alle mogelijkheden te horen. Bijvoorbeeld Apeldoorn. Wilt u een feest geven in Apeldoorn of omstreken? Dan bent u bij De Heideroos ook aan het juiste adres!

Voor meer informatie over catering Zutphen of andere catering zoals catering Apeldoorn van De Heideroos kunt u terecht op de website.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.