Een BH is belangrijk voor uw rug!

Over een BH wordt vaak lacherig gedaan, maar dat is helemaal nergens voor nodig. Het is namelijk een erg functioneel kledingstuk, tevens tachtig procent van alle vrouwen draagt haar bh verkeerd. En dan gaat het vooral om het verkeerd dragen door de verkeerde maat. Voordat je een BH gaat kopen moet je dus wel echt weten wat je maat is.

Juiste maat bh

Een BH maat heeft te maken met de omtrek van je rug en met jou borstomvvang. Vaak wordt met dit eerste geen rekening gehouden en wordt al snel een verkeerde maat bh te dragen. Op zo’n moment krijg je vaak last van je nek, last van je rug en schouder. Daarnaast is huidirritatie op de plek waar de bandjes zitten. Vaak als deze dan te strak zitten.

Voordelen

Er zitten namelijk veel voordelen als je jouw bh op de juiste manier draagt. Het zit namelijk prettig en comfortabel. Daarnaast voelt het echt als ondersteuning voor uw hele lichaam. Ze gaan ook minder snel hangen en dat is toch ook wat iedere vrouw wil. het geeft je daardoor meer zelfvertrouwen en je borsten zien er simpelweg ook mooier uit. Draag daarnaast een sport bh ook echt alleen tijdens het sporten. Dit zorgt er namelijk voor dat u uw borsten op de perfecte manier behandeld en ook echt tot haar recht laat.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.