Een betrouwbare autosloperij

Sloopbedrijf gevonden? Het is belangrijk dat je bij de overdracht van je sloopauto direct je geld krijgt. Ga niet met bedrijven in zee die pas achteraf geld betalen, want er zijn veel oplichters actief. Ook in de autosloperij wereld. In zo’n geval kun je mogelijk fluiten naar je centen en dat wil je natuurlijk liever niet. Dat kun je voorkomen door op het internet eerst te zoeken naar een bedrijf, te checken op de betrouwbaarheid (reviews, recensies) en te vragen hoe ze uitbetalen.

Je moet bij de overdracht ook altijd een vrijwaringsbewijs krijgen. Als je deze niet krijgt kun je de boel beter afblazen. Zonder een vrijwaringsbewijs betaal je namelijk nog wegenbelasting. Bedrijven die zeggen dat een vrijwaringsbewijs niet nodig is zijn per definitie verkeerd bezig en moet je wantrouwen. Hier moet je dan ook niet mee in zee gaan.

Bedrijven die in heel Nederland werken zijn over het algemeen wel goed te vertrouwen. Ze weten van wanten en hebben vaak vele medewerkers in dienst. Dat hoeft geen garantie te zijn dat ze erg betrouwbaar zijn, maar het is wel een indicatie dat ze niet zo maar een bedrijf zijn .

Je kunt natuurlijk ook het sloopbedrijf vragen of ze voordat de transactie plaatsvindt je bedrag vooruit betalen. In dat geval krijg je direct je vergoeding voor je sloopauto op je rekening gestort en wordt later de sloopauto opgehaald door het sloopbedrijf. Overigens is ook dan een vrijwaringsbewijs nodig om geen belasting meer te hoeven betalen en om niet meer eventuele boetes te krijgen bij overtredingen. Zonder vrijwaringsbewijs loop je nog kans op het krijgen van boetes.

Van der Ven Auto’s B.V.: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.