Een avond met vrienden

Wat kan je op een avond met vrienden doen?

 

Samen dineren

Je kunt gezellig met een paar vrienden gaan koken. Jullie kunnen alle gangen samen maken, maar iedereen kan ook zelf een gang bereiden. Dan is een vriend verantwoordelijk voor het voorgerecht, een andere vriendin zorgt voor het hoofdgerecht en jij zelf bereidt het nagerecht. Natuurlijk kunnen ook twee of meer personen aan een gang werken. Het is wel het handigste wanneer je gaat eten bij de persoon die het hoofdgerecht maakt. Anders moet je heel veel ingrediënten  mee sjouwen naar een ander huis. Voor de meeste voor en nagerechten heb je een stuk minder ingrediënten nodig dan voor het hoofdgerecht. Je kan ook nog regelen dat een persoon de drankjes verzorgt. Zo blijft het allemaal een beetje in evenwicht. Maar zo heb je wel een hele leuke avond, met heerlijk eten en een kleine moeite.

 

Indoor bioscoop

Een avondje naar de bioscoop is natuurlijk leuk, maar het heeft ook nadelen. Ten eerste de prijs, je betaalt vaak wel tien euro of meer voor een film. Daarnaast zijn ook alle snacks een stuk duurder en eigenlijk mag je zelf geen eten of drinken mee naar binnen nemen. Daarbij komt nog dat de film tussendoor niet onderbroken kan worden. Dus als jij even naar de wc moet, mis je gewoon een stuk van de film en dat is natuurlijk zonde. Als laatste is het niet de bedoeling dat je tijdens de film praat, er zitten namelijk nog veel meer mensen in de bioscoop. Dus bouw gewoon je eigen thuis bioscoop!

 

Waterpijp

Een leuke avond kan je ook hebben met lekker borrelen met vrienden. Iedereen neemt een hapje en een drankje mee. Je kunt er ook voor kiezen om een waterpijp mee te nemen. Er bestaan veel diverse shisha smaken en de lekkerste smaken herbal tabak.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.