Ecologisch advies van Bureau Viridis

Kunt u hulp gebruiken op het gebied van natuur en landschap? Schakel dan hulp in van een ecologisch adviesbureau. Bent u hier op zoek naar? Bij Ecologisch adviesbureau Viridis bent u aan het juiste adres. Bureau Viridis voorziet u van advies en begeleid u bij uw projecten.

Bureau Viridis

Bureau Viridis is een onafhankelijk en ecologisch advies- en onderzoeksbureau. Het bureau heeft veel kennis op het gebied van flora, fauna, natuur en landschap. Ze hebben al jarenlange ervaring in het doen van onderzoek en is de specialist in ecologische begeleiding. Bureau Viridis begeleid onder andere: overheden, bedrijven, waterschappen, terreinbeheerders, natuurbeschermingsorganisaties, maar ook particulieren. Bij Bureau Viridis werken ze creatief, flexibel en doelgericht. Bij Bureau Viridis staat een team van specialisten voor u klaar om uw te begeleiden bij uw projecten. Voorbeelden van projecten zijn: natuuronderzoek, ruimtelijke ontwikkeling en advisering.

Een offerte aanvragen op de site

Bent u benieuwd wat Ecologisch advies-en onderzoeksbureau Viridis voor u kan betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan op de site. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? U kunt naar de site gaan voor aanvullende informatie of contact opnemen met Bureau Viridis en dan helpen zij u graag verder met al uw vragen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.