E-liquids

E-liquids

Bij Puff vindt u de meeste heerlijke E-liquids. Puff is uw speciaalzaak op het gebied elektronische sigaretten en E-liquids. De E-liquids die u bij ons vindt zijn van zeer hoge kwaliteit en worden exclusief geproduceerd en verpakt in Italië.
Het genot dat u ondervindt met E-liquids van Puff is gewoon uniek. Deze unieke ervaring is mede te danken aan het fabricageproces. De selectie E-liquids van Puff worden namelijk allemaal geproduceerd met farmaceutische kwaliteit (propyleen glycol) en VG (plantaardige glycerine). Daarnaast vinden er toevoegingen plaats met aroma’s uit de levensmiddelenindustrie en het geheel wordt uiteindelijk gecomplementeerd met nicotine.

Pure elektronische rookgenot

Het assortiment aan E-liquids bij Puff is zeer divers. Gaat u meer voor de traditionele lijn E-liquids dan vindt u bij ons smaken als vanille tabak en wilt u het nog extremer maken dan zijn er ook smaken mogelijk die vergelijkbaar zijn met bijvoorbeeld een frisse mojito.
Ook bij Puff is verkrijgbaar de exclusieve lijn aan E-liquids van Riserva. De Riserva lijn bevat smaken als Desert en daarnaast kunt u ook genieten van de Toscane E-liquid dat u de ervaring biedt van een echte Toscaanse sigaar.

Zelf je E-liquids samenstellen

Uniek bij Puff is dat u ook eigen E-liquids kunt samenstellen. Bent u wat experimenteel ingesteld dan kunt u, uw hart ophalen met de verschillende smaakextracten die bij Puff verkrijgbaar zijn. Het aanbod aan smaken ofwel melanges is zeer divers van aard. Bent u opzoek naar een smaakextract op basis van fruit, drank, eten of tabak bij Puff vindt u ze allemaal. Uiteindelijk bent u in staat maar liefst 4752 aan eigen combinaties E-liquids te creëren.

Optimaal genieten van uw E-sigaret?

Laat Puff u dan bijstaan met een exclusieve assortiment aan E-liquids direct uit voorraad leverbaar.

E-liquids
Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.