duurzame warmtepomp

Denkt u te kunnen besparen op uw warmtepomp? Waarschijnlijk is dat ook zo. Bij Techneco kunt u de besparingstest doen. Wij helpen u met het inzien van welke optie warmtepomp voor u en het milieu het beste is.

We hebben twee soorten testen die u kunt doen. Heeft u een bestaande woning met een goede gasketel, maar wilt u duurzamer worden door een hybride warmtepomp te installeren? Kies dan voor onze Elga Hybride Warmtepomp. Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat u een grote verbouwing tegemoet en wilt u uw huis verwarmen zonder gas? Kies dan voor onze Loria lucht/waterpomp.

Met de opwarming van de aarde is het beter om voor onze Loria lucht/water warmtepomp te kiezen. Deze is namelijk duurzamer en dus beter voor het milieu. Dat betekend niet dat hij ergens minder op scoort dan een andere warmtepomp.

De Loria kan verwarmen, koelen en warm water maken. Zoals bijvoorbeeld voor de douche. De Loria kan de cv-ketel compleet vervangen en daardoor heeft u ook geen aardgas aansluiting meer nodig. De Loria is namelijk volledig elektrisch.

Er is een grote ISDE subsidie beschikbaar voor de Loria. Bekijk onze subsidie pagina om te bekijken hoeveel subsidie er precies beschikbaar is.

Om nog duurzamer te gaan kunt u kiezen voor onze  Toros combiwarmtepomp. Deze kan worden gecombineerd met zonnepanelen en zonnecollectoren. Dit maakt deze pomp heel geschikt voor ‘nul op de meter’ concepten.

Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in de warmtepomp techniek. We werken met een team van ruim veertig specialisten, die allemaal graag willen meewerken aan een duurzamere en schonere wereld. We leveren verschillende soorten warmtepompen, dus we hebben voor iedereen wel iets. Als u voor een duurzame optie wilt kiezen, kies dan voor Techneco. Ook worden onze pompen volledig in Nederland geproduceerd. Dus we dragen niet bij aan grote CO2 uitstoot voor transport.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.