Drukke tijden voor de loodgieter

De herfst periode is weer aangebroken en dat gaat altijd gepaard met fikse stormen. Stormen met hevige wind en harde regen. Doordat er een harde wind staat, die wel een kracht kan bereiken van windkracht 8, kunnen er veel dakpannen van uw huis weg vliegen. Hierdoor is uw dak blootgesteld aan de harde regen. Als er één dakpan los is geraakt kan de wind gemakkelijk onder de rest van de dakpannen komen waardoor er een groot gedeelte van uw dak bloot is gesteld aan deze barre omstandigheden. Door dat het ook nog eens hard regent, kan het gaan lekken op uw dak. Er kan dan flinke schade ontstaan.

Lekkage verhelpen

Loodgieter Garant wil voor u de lekkage verhelpen. Dit is geen gemakkelijke klus als de storm uw huis flink heeft toegetakeld en alles is nat geworden. Het dak moet droog gemaakt worden en de dakpannen moeten opnieuw gelegd worden. Het moet allemaal secuur gebeuren anders is er kans op schimmel of dat uw dak begint te rotten. Het is al erg genoeg dat u een lekkage heeft gehad, laat er daarom geen vervelende dingen gebeuren na de lekkage.

Gekwalificeerde dakdekker

Als u problemen heeft gehad met uw dak en u schakelt ons dan sturen wij altijd een gekwalificeerde dakdekker. U bent dan verzekerd van een goed geklaarde klus. Zelfs in deze drukke tijden voor onze dakdekkers helpen ze u tot dat u tevreden bent. Want als u tevreden bent, zijn wij ook pas tevreden. Na het verlies kunt u ook kiezen voor een geheel andere dakbedekking. Wij hebben namelijk veel verschillende soorten dakbedekking op voorraad. U zou dan kunnen kiezen voor dakpannen die beter blijven zitten op uw dak om een herhalend probleem te voorkomen. De dakdekkers staan voor u klaar en hebben er zo een nieuw dak voor u op.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.