Drive-in show boeken bij RC Music

Altijd gedacht dat het huren van een DJ onbetaalbaar was? Goedkope DJ’s huren die ook nog eens goed kunnen draaien lijkt vaak onmogelijk. Met RC Music kunt u uw wensen en budget doorgeven waarna er een passende DJ voor uw feest wordt uitgekozen!

Welke stijlen muziek bieden ze aan?

U kunt eigenlijk elke gewenste muziekstijl aanvragen. Een aantal voorbeelden zijn: Disco, Rock, R&B, Salsa, Country, Nederlandstalig, House, Techno of Top 40. Heeft u specifieke wensen dan kunt u altijd even bellen en vragen naar de mogelijkheden

Wat zijn de prijzen voor een drive-in show?

De prijzen voor een drive-in show zijn afhankelijk van de grootte van uw publiek. Als we uitgaan van een 5 uur durend feest dan is een drive-in show voor 50 personen ongeveer €185,-, voor 100 personen €235,- en voor 150 personen ongeveer €285,-. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u via de website een offerte aanvragen. Hierbij kunt u aangeven wat u allemaal door RC Music wilt laten verzorgen. Bijvoorbeeld: geluidsapparatuur, verlichting, een fotograaf of een LED dansvloer. U kunt het dus zo groot maken als u zelf wilt! Dus vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden voor uw feest zijn!

Contact opnemen

DJ gezocht? Kijk dan voor al deze bovenstaande mogelijkheden op de website van RC Music!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.