Documenten laten vertalen door een echte specialist

De Duitse taal is een zeer belangrijke taal. Wilt u voor uw bedrijf bepaalde documenten of bijvoorbeeld uw website laten vertalen naar het Duits? Voor een vertaling Nederlands naar Duits kunt u terecht bij Vertaalbureau Tongo. Dit is de specialist als het gaat om het vertalen van allerlei verschillende documenten naar een groot aantal talen. 

Mogelijkheden

Naast dat u hier terecht kunt om documenten te laten vertalen naar het Duits, kunt u hier ook terecht voor een vertaling naar een groot aantal andere talen. Zo bent u hier bijvoorbeeld ook aan het juiste adres als u een bepaald document wilt laten vertalen naar het Spaans of Frans. Bovendien kunt u hier ook terecht met vrijwel alle documenten. Of het nou gaat om een brochure of een vertaling van een CV, bij Vertaalbureau Tongo kunt u terecht.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en heeft u enkele documenten liggen die u graag wilt laten vertalen door een professional? Neem dan gauw contact op met Vertaalbureau Tongo. Voor het telefoonnummer kunt u terecht op de website van het vertaalbureau.  Daarnaast kunt u hier ook op uw gemak alle mogelijkheden bekijken. Tevens kunt u via de website ook heel eenvoudig een offerte aanvragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.