Diverse aircosystemen

Met dit warme weer van deze zomer, is een aircosysteem geen overbodige luxe. Met tempraturen boven de 30 graden is een beetje verkoeling in huis heerlijk. Een aircosysteem helpt bij het verbeteren van de luchtvochtigheid in een ruimte. Hierdoor wordt de warme zomer wat dragelijker. U heeft keuze uit twee soorten aircosystemen, een vaste airco en een mobiele airco. De vaste airco die hangt aan de muur of aan het plafond. De mobiele airco kunt u verplaatsen en kunt u elke gewenste ruimte verkoelen.

Aircosysteem

U kunt kiezen voor de meest gebruikelijke airco installatie. Dit is een aircosysteem aan de muur of aan het plafond. U kunt dan één ruimte verkoelen. Dit aircosysteem is krachtiger dan een mobiele aircosysteem. Een ruimte waar u de airco heeft hangen is sneller afgekoeld. De airco zorgt voor een koele lucht in een ruimte. Maar dat is niet het enige wat een aircosysteem doet. Een aircosysteem zorgt ook voor de luchtvochtigheid in een ruimte. De ideale luchtvochtigheid licht tussen de 40% en 60%. De lucht is dan niet te klam en te droog. Dit is goed voor de gezondheid en ook nog goed voor het huis. Bovendien is het een ideale lucht en zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer.

Mobiele airco

De mobiele airco is een airconditioningsysteem op wielen. U kunt elk gewenste ruimte verkoelen. Het zij de garage, keuken of de slaapkamer. Het is een licht systeem en is niet zwaar om te tillen. Echter een nadeel is dat het alleen effectief is voor kleinere ruimtes en meer stroom gebruikt dan een regulier aircosysteem. Een voordeel is wel dat hij goedkoper is dan een reguliere airco. Net als een reguliere airco kunt u op een warme dag uw slaapkamer ermee verkoelen voor dat u gaat slapen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.