Diablo 3 kopen? Grijp hier jouw kans!

Diablo 3 kopen is nu ook mogelijk. Nadat Diablo en Diablo 2 zijn uitgebracht is Diablo 3 nu ook uitgebracht. Het is een le-playing hack and slash computerspel en het zit vol met actie en avontuur. Ben jij iemand die van actie en avontuur houdt dan is dit het perfecte spel voor jou! Dit keer speelt Diablo 3 zich af in de krater van Mount Arreat en Act IV in de High Heavens. Benieuwd geraakt naar Diablo 3 kopen, lees dan nu meer.

Diablo 3 grafisch verbeterd.

Het verhaal speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen af in Sanctuary. Een vallende ster is neergekomen op de oude kathedraal (waar Diablo 1 zich afspeelde). Het hoofdpersonage wordt erop af gestuurd. Uiteindelijk blijkt dat de twee overgebleven lesser evils Belial en Azmodan erachter zitten. Als je Diablo 1 en Diablo 2 al hebt gespeeld zal je zien dat het grafische gedeelte van het spel vele malen verbeterd is. Het eerste deel van Diablo speelde zich af  in en rond New Tristram. Diablo 2 speelde zich af  in het zanderige gebied rond Caldeum. En Diablo 3 speelt zich af in de krater van Mount Arreat en Act IV. De mooiste gebieden zijn voor dit spel uitgekozen. Diablo 3 kopen is dus zeker een aanrader. Diablo 3 heeft nu ook verschillende karakters waar je uit kunt kiezen zoals:  barbarian, crusader, demon hunter, monk, witch doctor en wizard. De makers hebben ook rekening gehouden met de tips van de spelers van Diablo 3. Diablo 3 kopen is zeker iets wat jij moet doen, als je een echte fan van Diablo bent.

Waarom Diablo 3 kopen?

Als je een echte gamer bent mag natuurlijk Diablo 3 en Diablo 3 Reaper of Souls niet missen in je collectie. Als je Diablo 1 en Diablo 2 met plezier gespeeld hebt, zal je Diablo 3 zeker geweldig vinden. Er zijn ook extra features toegevoegd zoals: Maximum leven 70, act V, nieuwe class crusader, Adventure mode en nieuwe artisan. Het spel is ook niet binnen een dag uitgespeeld wat erg fijn is want op deze manier kun je er natuurlijk veel langer van genieten. Overtuigd, kies dan voor Diablo 3 Reaper of Souls kopen.

diablo 3 kopen

 

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Sport en Spel. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.