Defecte poorten maken

Bent u opzoek naar een firma die uw defecte poorten kan maken op korte termijn? Dan bent u opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle types en merken poorten, rolluiken en toegangshekken. Wij begrijpen dat een defecte poort erg vervelend kan zijn. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een defecte poort te herstellen. We sturen zo snel mogelijk een technieker naar u om de poorten te herstellen.

Poorten maken

Onze vakkundige techniekers staan voor u klaar om de problemen met uw poorten op te lossen. Een van onze techniekers komt zo spoedig mogelijk naar u toe en gaat allereerst achterhalen waar het probleem vandaan komt. Veel voorkomende problemen met een poort zijn gebroken kabels, een defecte handzender, kapotte motor of problemen met de loopwielen. Wanneer de oorzaak van het probleem duidelijk is gaat onze technieker aan de slag om het probleem te verhelpen. Allereerst wordt er geprobeerd om een onderdeel te herstellen indien mogelijk. Indien het onderdeel niet te maken is, wordt deze vervangen. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen de meeste problemen met een poort direct op locatie worden opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld.

Technieker inschakelen

Wilt u een technieker inschakelen om uw poorten te maken? Geen probleem. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een technieker inschakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw poorten te maken. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.